Cari pemutih kulit cepat, pelangsing badan mantap? Suntikputihpelangsing sedia berbagai merk suntik vitamin c dan kolagen, suntik putih, suntik lemak dan perawatan wajah juga tubuh terlengkap.
Bila anda kesulitan bertransaksi di web silahkan menghubungi 081234545038 atau Add Pin:D3497D0C
Others
Dapatkan penawaran harga special, dan Promo Khusus Produk tertentu....
News
9 Desember 2016
Promo natal BELI SUNTIK PUTIH gratis INFUS PEMUTIH
Promo Special Natal untuk yang membeli Suntik putih . liat promomya berikut : detail

8 November 2016
PERBEDAAN SUNTIK PUTIH MIXING WHITE ENERGISE DAN DAZZLE BOOST
Suntik Putih Mixing White telah beredar di tahun 2013 dengan nama ENERGISE dan termasuk suntik putih paling laku saat itu. namun, seiring dengan berjamurnya berbagai merk suntik pemutih, mixing ehite energise pun seakan hilang di pasaran. namun, kabar baik, di bulan november SUNTIK PUTIH mixing white hadir kembali dengan nama DAZZLE BOOST dengan kandungan lebih tinggi dan lengkap yaitu DAZZLE BOOSTER. detail

18 Oktober 2016
3 macam Suntik Putih Aqua Skin EGF dari skinnic
Aqua Skin EGF adalah Suntik Putih dari swis yang sangat aman, mampu membuat kulit Bercahaya , Lembab dan Putih dalam waktu singkat. detail

9 Juli 2015
Oriental Platinum Infus whitening terbaik 2015 ORYGINAL + Masker Wajah
ORIENTAL PLATINUM merupakan infus whitening terbaik 2015 dengan komposisi Formula yang sudah disempurnakan, bahkan untuk hasil kasiat dan manfaat jauh lebih bagus dari infus whitening sebelumnya seperti complexion, perfection, dr.nano dan tyrese blanc detail

» index berita
Others
TRACKING JNE, POS, TIKI

JNE
INPUT RESI JNE DISINI

Reload Captcha




Pos Indonesia
Masukkan No resi Pos Indonesia




Tiki

Masukkan nomor Connote Tiki:

#4 of 4 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Gerovital

Price Rp 175.000 Beli

PABA favorably affects glands, hair, intestines, blood cell formation, protein metabolism and all function of the skin. PABA also stimulates manufacture of other essential vitamins, such as B1, K, folic acid and pantothenic acid. DEAE is a building block of two body substances important to the central nervous system; choline and are acetylcholine. Both are parts of the body’s stress reaction system and are important in memory functions. DEAE has been proven to produce mental stimulation, mild euphoria and has a positive effect on mood states.

All-round rejuvenation

Gerovital H3 improves cell metabolism and has an effect on many mental and physical afflictions usually associated with aging: arthritis, migraine, abnormal blood pressure, peptic ulcers, acne, Parkinson’s Disease, Hodgkinsons Disease, atherosclerosis, sickle cell anaemia, hypoglycaemia, senility, poor hearing, poor eyesight, failing memory, muscle fatigue, bad circulation, heart disease, angina, pectoris, impotence, varicose veins, greying hair, wrinkles, oedema and excessive cholesterol.

Gerovital can also help to reduce levels of the stress hormone cortisol. Cortisol is an unusual hormone in that it increases with age. It is believed that high-cortisol levels lead to accelerated aging because cortisol attacks the hypothalamus (the area of the brain that controls the endocrine system). Ironically, cortisol may run out of control due to its ability to damage the hypothalamus that controls the adrenal glands that produce cortisol! Thus this vicious circle leads to an impaired endocrine system.

Gerovital H3 is also a reversible inhibitor of the brain enzyme MAO, a substance that increases with age and breaks down neurotransmitters, having a detrimental affect on brain function. This is what accounts for Gerovital-H3’s anti-depressant affect.

Anti-aging trials

Clinical trials have shown Gerovital to improve recall, increased psychomotor activity and muscle strength in the elderly. Another study discovered that patients had a better memory for numbers, felt more alert and had superb concentration and hand-eye coordination.

Other benefits of Gerovital reported in journals over the years include stabilizing brain cell membranes in ways that reverse ‘normal’ age related membrane deterioration; increasing general intracellular metabolic rate, especially in muscle cells; and increasing intra cellular DNA levels necessary for optimal regeneration and repair of age induced cellular wear and tear.

How such a relatively simple, procaine-based, product can lead to such a broad and seemingly unrelated host of benefits for body and mind, comes down to one simple fact. It is through Gerovital’s antagonism of the broad spectrum degenerative effects of stress-induced chronic cortisol excess, so common in the modern world, that Gerovital can claim to be, not just the original, but one of the most important anti-aging drugs.

Caution:

Gerovital may amplify the stimulating effect of other ‘neuro-energizers’ which increase dopamine and/or noradrenalin activity, such as deprenyl, L-dopa, modafinil (adrafinil), Hydergine or DLPA/phenylalanine/tyrosine. It is especially important to take periodic GH3 breaks if you are using such neuro-energizers.

 

product arrow Related Products

  • Breast Fit System Mesologica
  • Breast Fit System Mesologica
  • Breast Fit System Mesologica
  • Breast Fit System Mesologica
  • Breast Fit System Mesologica
Login
Shopping Cart
shopping cart
Information
Pembayaran
BCA

An: Reyni Octavin Wantania 

2581747979


Mandiri

An: Y. Anjar Susanto

142-00-1107648-5


BRI

an: Y.Anjar Susanto

0096-01-051448-50-9


Search
Search:
USD Calc
US$ x Rp. 12,500 =
Rp.  
Testimonial
junieke teuguh
Gak ragu belanja disini, pelayanan nya ramah, harga murah, produk asli, dan barang pasti sampe makasi ka rey

sumarni subang
mbak terima kasih sdh kasih bonus masker leveine, sampai kapan tuh mbak bonus nya sy mau langganan

florentina indri
Sis aku order glutax dna 3 box ready ya? kasih harga termurah ya

nimaz zein
Mbak rey makasi paketan gludin super sdh sy terima, makasi juga bonusan nya.

yuswaningsih
Kak thanks udah dikasih sy kah bonus masker nya

Atika Maryani
Mbak ren, makasi bonus masker leveine nya.. promo valentine yaa?? suka semoga cocok deh kalo oke aku order

diki maiyuse
Say laroscorbine platinum punya kamu bener original ya, kemarin aku order ditempat lain ampul nya beda bisa pendek2 gitu. Aku ga mau belanja ditempat lain say

» lihat testimonial
» isi testimonial

suntik putih | suntik pelangsing | suntik vitamin | perawatan wajah | pemutih kulit | 


Toko Online