Cari pemutih kulit cepat, pelangsing badan mantap? Suntikputihpelangsing sedia berbagai merk suntik vitamin c dan kolagen, suntik putih, suntik lemak dan perawatan wajah juga tubuh terlengkap.
Bila anda kesulitan bertransaksi di web silahkan menghubungi 081234545038 atau Add Pin:D3497D0C
Others
Dapatkan penawaran harga special, dan Promo Khusus Produk tertentu....
News
9 Desember 2016
Promo natal BELI SUNTIK PUTIH gratis INFUS PEMUTIH
Promo Special Natal untuk yang membeli Suntik putih . liat promomya berikut : detail

8 November 2016
PERBEDAAN SUNTIK PUTIH MIXING WHITE ENERGISE DAN DAZZLE BOOST
Suntik Putih Mixing White telah beredar di tahun 2013 dengan nama ENERGISE dan termasuk suntik putih paling laku saat itu. namun, seiring dengan berjamurnya berbagai merk suntik pemutih, mixing ehite energise pun seakan hilang di pasaran. namun, kabar baik, di bulan november SUNTIK PUTIH mixing white hadir kembali dengan nama DAZZLE BOOST dengan kandungan lebih tinggi dan lengkap yaitu DAZZLE BOOSTER. detail

18 Oktober 2016
3 macam Suntik Putih Aqua Skin EGF dari skinnic
Aqua Skin EGF adalah Suntik Putih dari swis yang sangat aman, mampu membuat kulit Bercahaya , Lembab dan Putih dalam waktu singkat. detail

9 Juli 2015
Oriental Platinum Infus whitening terbaik 2015 ORYGINAL + Masker Wajah
ORIENTAL PLATINUM merupakan infus whitening terbaik 2015 dengan komposisi Formula yang sudah disempurnakan, bahkan untuk hasil kasiat dan manfaat jauh lebih bagus dari infus whitening sebelumnya seperti complexion, perfection, dr.nano dan tyrese blanc detail

» index berita
Others
TRACKING JNE, POS, TIKI

JNE
INPUT RESI JNE DISINI

Reload Captcha




Pos Indonesia
Masukkan No resi Pos Indonesia




Tiki

Masukkan nomor Connote Tiki:

#2 of 4 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Puerlady

Price Rp 900.000 Beli

Benefits:

* breast enlargement treatment
* menopausal issues
* anti-aging
* anti-wrinkle
* healthier nails.
* against psoriasis
* permanent results of enlargement & firmness
* healthier, faster and stronger hair growth
* skin is smoother and less oily
* improves the firmness of the breast and cleavage.
* increase in healthy vaginal moisture and sex drive (for women who suffer dryness)

Taking Puerlady™ Pueraria Mirifica daily for 3-7 weeks you can feel several changes. We recommend to take 2 caps daily (first capsule  in the morning and second capsule in the evening). Avoid to take at same time. If you take alcohol or caffeine products, Just skip next dosage and continue normally. If you experience some lapses in your sexual life. Do not hesitate or make your life worse. Adjusted Puerlady™ Pueraria Mirifica alternative treatment will help all your doubts and restore the life. You can always boost this experience with Puerlady™ Pueraria Mirifica capsule.

Puerlady™ Pueraria Mirifica capsules are suitable to any person. If you feel you are "hyper allergic person" and you still want to try. Please take precaution with ANY traditional herbs. Give a try and make your own observations. First signs of effects are usually skin & hair related. Facial skin feels less oily and more elastic. This usually happens after 10-30 days. Afterwards PM effects to breasts and starts to get firmer and Puerlady™ Pueraria Mirifica does its miracle work. Puerlady™ Pueraria Mirifica is not just for breast enlargement & firming. It also helps to promote healthier skin. It’s good to those women who suffer all kinds of skin problems. Hair growth is better and stronger after 3-8 weeks of daily usage. Scalp feels like "reborn". MENOPAUSE: This is maybe the best perfect natural help to menopausal symptoms and alternative choice for HRT. You need to adjust the correct portion to you until desired effects can be felt or seen. Your body needs to adapt to strong Puerlady™ Pueraria Mirifica until you can enjoy of its benefits.


Warnings & Precautions
Do not use Puerlady™ Pueraria Mirifica if:
* Do not use any fat blocker while you are take Puerlady™ Pueraria Mirifica It have adverse effect to alternative natural treatment and    Puerlady™ Pueraria Mirifica will not absorb 100% to your body.
* You have been advised by your doctor to avoid sexual activity because of heart problems (take it seriously).
* If you have other major chest pain or heart related problems. Be safe and do not experiment with strong Puerlady™ Pueraria  Mirifica if your     medical condition doesn't allow.
* You are pregnant, lactating or if you have been diagnosed with tumors in estrogen sensitive organs such as ovaries, uterus and /or breast.
* You are highly allergic to herbs or herbal remedies.
* Do not take more Puerlady™ Pueraria Mirifica as recommended. Overdosing Puerlady™ Pueraria Mirifica may increase blood circulation and interrupt your sleep.



Other Precautions
Puerlady™ Pueraria Mirifica will not prevent pregnancy. If your partner may become pregnant and you wish to avoid pregnancy, be sure        to use an effective form of birth control.
Puerlady™ Pueraria Mirifica is known not to interfere birth control pills.
Puerlady™ Pueraria Mirifica is not recommended for use in children and minors.

Enhancing Puerlady™ Pueraria Mirifica effects
Take Puerlady™ Pueraria Mirifica together with calcium tablets or with enriched-calcium liquid.


Side effects
What may happen after first few dosage is increased blood flow and it may cause flushes in your face. Otherwise there is no known side-effects. Most of the effects are part of the time period  when you adapt to strong

Login
Shopping Cart
shopping cart
Information
Pembayaran
BCA

An: Reyni Octavin Wantania 

2581747979


Mandiri

An: Y. Anjar Susanto

142-00-1107648-5


BRI

an: Y.Anjar Susanto

0096-01-051448-50-9


Search
Search:
USD Calc
US$ x Rp. 12,500 =
Rp.  
Testimonial
steven lorentius
produk dari suntik putih pas banget gak ada efek sampingnya apalagi kali ini aku pake aqua skin venisy high strenght berapa kali pakai langsung cerah kulitku. thanks :)

nieken dianita
Glutax 100 GS Inferno cocok banget buat aku baru beberapa kali pakai sudah keliatan hasilnya. terima ksih suntik putih produknya luar biasa.

nella
trima kasih kaka, baru seminggu pake cerro whitenya sudah terasa perubahannya. jadi lebih putihan hehe.. joossss (y)

sinta chuswindianti
permisii kak saya mau kasi testimoni nih. saya baru pakai glutax DNA dan hasilnya terbukti kulitku makin cerah dan gak kusam lagi. bakal pakai terus biar hasilnya maksimal makasi ya kak. :)

erny indriani
makasi kak, ak pertama kali pakek laroscorbine platinum kulitku udah kelihatan putih dan cerah. thx ya

nadya vega sari
aaahh makin pede aku dengan payudaraku yang semakin kencang berkat puberogen jadi aku gk malu lagi kumpul sama ibu ibu arisan hehe makasi ya suntik putih :)

paramita rossita
thx ya suntik putih berkat masker leveine wajahku gk kusam lagi dan makin kencang.

» lihat testimonial
» isi testimonial

suntik putih | suntik pelangsing | suntik vitamin | perawatan wajah | pemutih kulit | 


Toko Online